Десерт „Двоє на острові“

Veröffentlicht von

Хто з нас не хотів опинитися на безлюдному острові. Одні хотіли просто втекти від інших та від проблем на острів, щоб ніхто не чіпав та просто відпочити. Інші мріяли опинитися на безлюдному острові зі своєю половинкою хоча б на кілька днів. Але, живучи у такому швидкоплинному світі користуючись всіма зручностями, які він нам дає, на острові ми б просто не вижили. Але відпочити кілька днів на острові це досить таки непогана ідея. Можна влаштувати собі довгоочікуваний медовий місяць з коханою людиною поруч. Порадувати один одного можна смачнющим десертом, який так і називається «Двоє на острові». Гаряче сонце, прозорі хвилі та смачненький десерт точно зробить Ваш відпочинок незабутнім. 

десерт вишуканий

Для десерту «Двоє на острові» візьмемо наступні інгредієнти:
Малинове варення – 130 грамів
Сметана – 80 грамів
Цукор – 20 грамів
Гарбуз – 170 грамів
Вишні в‘ялені – 12 штук

десерт складники

Корисні властивості малинового варення. Взимку малинове варення є не тільки солоденьким десертом, але й корисними ліками. Його часто використовують для лікування простудних захворювань. Малинове варення має у своєму складі ацетилсаліцилову кислоту, що допомагає боротися з високою температурою. Також в складі є достатньо міді, яка підвищує рівень гемоглобіну в крові та покращує наш настрій. В насінні малини міститься речовина, що стимулює роботу головного мозку та покращує пам‘ять. Лондонський вчений Річард Капланг довів у своїх дослідженнях, що склянка свіжої малини зранку здатна знизити вашу вагу до -10 кілограмів за один місяць. Для десерту візьмемо спеціальний стакан на ніжці. На дно покладемо приблизно 70 грамів варення.

десерт смачний

Користь сметани. У сметані, як і в інших молочних продуктах міститься кальцій, фосфор та вітамін D. Вона корисна для нашого шлунково-кишкового тракту, оскільки в її складі містяться молочнокислі бактерії. Українські страви просто неможливо уявити без сметани. В борщ ми додаємо сметану, у вареники теж, до дерунів додаємо сметану, також до картоплі та млинців. Сметана з невисокою жирністю не нашкодить Вашій фігурі. Нею радять заміняти різні соуси та майонези. Для десерту візьмемо 80 грамів сметани, викладаємо її у блендер та додаємо 20 грамів цукру.

десерт солодкий

 Все збиваємо на невеликих оборотах та викладаємо половину суміші на малинове варення у стакан.

десерт оригінальний

Корисні властивості гарбуза. Гарбуз – це джерело вітамінів та мікроелементів. Корисний не тільки сам гарбуз, але і його м’якуш та насіння. Варений та печений гарбуз корисний для дітей та тих, хто дотримується дієти. Калій, що міститься в гарбузі зменшує ризик серцево-судинних захворювань. Вживання гарбуза регулює водно-сольовий баланс, заспокоює нервову систему, а також є профілактикою анемії та ожиріння. Для десерту нам знадобиться 170 грамів гарбуза. Його ми зваримо в гарячій воді приблизно 20 хвилин. Потім подрібнимо блендером та викладемо в стакан на шар сметани. Зверху гарбуза знов викладемо шар сметани та шар з малинового варення.

десерт легкий

Користь в‘ялених вишень. Щоб вишня довше зберігалась її консервують, сушать або роблять в‘яленими. Тоді нею можна поласувати навіть зимою, коли навкруги все покрито снігом. Таку вишню зручно додавати до пирогів та різних напоїв. Вживання в‘яленої вишні корисно також для дітей, адже вона поліпшує кров шляхом заліза у своєму складі, нормалізує травлення при запорах, бактерицидні властивості здатні боротися з вірусними хворобами, допомагає вивести мокротиння під час кашлю, а фруктоза забезпечить організм енергією на увесь день. Прикрасимо зверху десерт в‘яленими вишнями, виклавши її кругом по стінках стакана.

десерт вітамінний

З таким вишуканим рецептом Ви точно поринете на острів зі своєю половинкою. Адже десерт «Двоє на острові» не залишить Вашу половинку байдужою. Смачного!

десерт смачний

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert