Десерт „Німецькі традиції“

Veröffentlicht von

Десерт „Німецькі традиції“ – це ну дуже апетитний смаколик, який полюбляють господині. Адже він простий у приготуванні, не потребує великої кількості інгредієнтів і дуже симпатично виглядає – як німецький прапор. А Німеччина – це, як відомо, багатолітні цікаві традиції. Звідси десерт і отримав свою назву. Ми пропонуємо Вам спробувати приготувати цю смакоту самостійно!

десерт рецепт

Ось перелік продуктів, які Вам необхідні, щоб приготувати апетитний десерт „Павлова у відпустці“ :

– 50 гр. горіхів (фундук)
– питна вода (одна склянка)
– 50 гр. вишневого або полуничного желе 
– 50 гр. апельсинового або персикового желе 
– 20-30 гр. агар-агару
– 40 гр. згущеного молока зі смаком карамелі

десерт інгредієнти

Кількість порцій : подані пропорції розраховані на одну порцію десерту „Павлова у відпустці“.

Час приготування : сам процес займає не більше 10-15 хвилин, і ще краще якщо Ви звечора підготуєте желе.

Покрокове приготування

Крок 1.

Скип’ятіть воду і розділіть її на дві склянки (по 50 мл. приблизно). Це нам потрібно для того, щоб потім залити нею два желе – червоне і жовте.

десерт солодкий

Крок 2.

Пам’ятаємо і те, що до кожного желе ми додаємо приблизно 15 гр. агар-агару (попередньо ділимо його на дві частини, тобто з 30 гр. робимо дві порції по 15). Тоді червоне желе з агар-агаром заливаємо першою порцією питної води.

десерт оригінальний

Крок 3.

З жовтим желе робимо абсолютно те саме.

десерт корисний

Крок 4.

Тепер підготуйте приблизно 100 гр. фундука. Завдяки своїм смачним горіхам і схильності рости біля води, фундук був традиційним символом родючості та мудрості. У кімнатах іноді вішають фундук, щоб принести родючість мешканцям. У Шотландії горіхи вішали дітям на шию як амулети від пристріту. Під час ритуалів Самайн горіхи спалювали в вогнище, і за їх візерунками мудрі люди тлумачили підказки про майбутнє. Чарівні палички та посох друїдів-чарівників також виготовляли з лісового горіхового дерева. Ірландські міфологічні поеми Dindshenchas описують п’ять великих дерев Стародавньої Ірландії, включаючи дуб, який мав горіхи, яблука, а також жолуді, як і дерева, які, на думку кельтів, виросли в Потойбічному світі. У гілках горіхових дерев жив казковий народ Феррі Шайн – у зелено-червоних вбраннях, з маленькими чашечками та пальто, вони насолоджувалися дезорієнтацією людей, які ходили по пагорбах увечері, так що вони врешті втратили напрямок.

десерт поживний

Крок 5.

Горішки подрібнюємо на маленькі шматочки.

десерт цікавий

Крок 6.

Останнім етапом буде підготування згущеного молока – нам потрібно десь 40 гр., і можете обрати продукт зі смаком карамелі або ж кокосу. Згущене молоко – це рідина, яка використовується як кулінарний продукт, що виробляється з молока, в якому більшість води випарувалася в процесі вакуумування та нагрівання. Консистенція підсолодженого згущеного молока густа і сочиться, і воно має дуже солодкий вершковий смак, тоді як несолодка версія більше схожа на молоко за смаком і в’язкістю. Вважається, що татари в Європі та Азії були першими людьми, які видалили воду з молока, щоб збільшити об’єм на ємність, і додавали воду, щоб використовувати її на пізнішому етапі – практика, яку спостерігав Марко Поло під час своїх подорожей у 1200-ті роки. Згущене молоко зазвичай підсолоджують шляхом додавання цукру після випарювання молока; і продукт зазвичай продається в жерстяних банках або тубах і легко доступний у супермаркетах. Підсолоджене згущене молоко найчастіше використовується в десертах, таких як шоколадні страви, пироги, тістечка і солодощі, а також кава. До середини 1800-х років згущене молоко почало зростати в громадській популярності, оскільки ветерани війни повернулися додому, знаючи про цю нову їжу, як пайок, який включали в пакети американських солдатів. Підсолоджене згущене молоко містить велику кількість білка, рибофлавіну, кальцію, фосфору, селену і жиру, а також багато інших вітамінів і мінералів.

десерт шоколадний

Крок 7.

Тоді формуємо десерт в три шари – жовте желе, червоне желе, згущене молоко. В кінці прикрашаємо усе горішками. Подавайте десерт гостям і будьте готові до тонни компліментів! Адже стриматись від похвали, поласувавши такою смакотою – це важка задача. Будьте креативними, творіть і повертайтеся за новими рецептами!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert