Десерт „Поїздка в теплі краї“

Veröffentlicht von

Дуже важко уявити свій день без солодкого. Для когось не важко відмовитися від солодкого, але для більшості людей солодощі доступні кожного дня. Тому що виробляється звичка їсти постійно солодке й потім важко зупинитися. Солодке нам додає енергії й ми сповнюємося новими силами для фізичної та розумової праці. Якби нам хтось сказав минулого століття, що ми будемо мати цілодобовий доступ до солодкого, то ми б точно не повірили. Адже в 19 столітті кондитерських фабрик ще не існувало. Цукерки та солодощі готували домашні кондитери, вони приховували свої секрети приготування, адже солодке було на вагу золота. Навіть найбагатші й знатні дами крали цукерки з різних урочистостей.
Ми ж маючи таку нагоду, можемо ласувати солоденьким щодня. Вибір на полицях магазинів й кондитерських просто величезний. Але часто хочеться приготувати щось своїми руками. Існує безліч рецептів, але хочемо запропонувати швидкий та легкий в приготуванні десерт „Буено“

десерт смачний

Для цього нам потрібні наступні інгредієнти:
Макарони фісташкові – 2 штуки
Печиво “До кави» – 5 штук
Вершковий сир – 70 грамів
Чорничний джем – 30 грамів

десерт рецепт

За однією з версій макарони походять з Італії, за іншою з Франції. Зараз це надзвичайно популярний десерт в усій Європі, який складається з двох хрустких половинок печива, а всередині начинка з джему. Начинка може бути шоколадною, фруктовою чи горіховою.
Печиво «До кави» стало дуже популярним через свій унікальний смак пряженого молока. Його можна їсти не тільки з кавою та чаєм, а також з молоком, можна перекласти з маслом, або вершковим солодким сиром. Існують навіть рецепти тортів без випічки, де можна перекласти печиво вершковим кремом чи сиром та додати вишні мариновані. Тому ми також використаємо це печиво в нашому рецепті.
Вершковий сир – це м‘який, солодкавий сир отриманий з поєднання молока й вершків. Його додають до тортів, тістечок та популярних суші ролів. Вершковий сир зі смаковими добавками, такими як часник й трави можна використовувати для приготування бутербродів. Регулярне вживання вершкового сиру – це чудова профілактика дефіциту кальцію, анемії та розвитку рахіту у дітей. Також він допоможе зміцнити кісткову тканину, зуби, підтримати здоров‘я волосся й нігтів, зміцнити імунітет, підвищити емоційний тонус, підтримати діяльність кровоносної й нервової систем.
Смакові якості чорничного джему поєднуються з неймовірною користю для організму. Чорниця багата корисними речовинами. У ній містяться вітаміни групи B, вітамін C, вітамін К, фолієва кислота. Містить також мінеральні речовини: магній, калій, натрій, кальцій, фосфор, залізо, цинк та марганець. У цих ягодах присутня речовина мелатонін, яка бореться з раковими клітинами. Тому чорниця повинна бути часто в нашому раціоні, навіть якщо це десерт. Отже, приступаємо до приготування нашого корисного десерту Буено:
Беремо скляну форму для десертів або склянку з широкою горловиною об‘ємом 200 мілілітрів. У помиту й суху форму викладаємо обережно ложкою вершковий сир.

десерт легкий

Подрібнюємо печиво у блендері на крихти.

десерт простий

 Якщо немає під руками блендера можна подрібнити його у пакетику, зверху трохи надавивши важким предметом. Подрібнене печиво викладаємо у форму зверху на вершковий сир.
Просочуємо печиво чорничним джемом з кулькою вершкового сиру.

десерт апетитний

Зверху кладемо два фісташкові макарони.

десерт вишуканий

 Вже й готовий наш корисний, смачний та легкий десерт з нотками чорниці та фісташки. Насолоджуйтесь ніжним десертом ніби в Італії. Смак приємно здивує та зачарує. Смакуйте з користю!

десерт ніжний

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert