Десерт „Секрет Вікторії“

Veröffentlicht von

Є причина, чому Ваше тіло жадає смачних десертів. Дієти з низьким вмістом вуглеводів часто ігнорують той факт, що вуглеводи є необхідною поживною речовиною для організму. Незважаючи на те, що десерти можуть бути не найздоровішою формою вуглеводів, правильне задоволення може підживити Ваше тіло і розум. Крім того, грамотно підібрані солодощі містять багаті джерела цільних продуктів, які забезпечують Ваш раціон необхідними вітамінами, клітковиною та антиоксидантами. Дослідження показують, що коли людина різко перестає їсти десерти, вона не може помітити покращення своїх цілей у фітнесі. Якщо Ви вирішите повністю припинити споживання солодощів у надії досягти мети втратити вагу, це майже завжди призведе до переїдання. Збалансованість здорового харчування з регулярними фізичними вправами, швидше призведе до успіху дієти, ніж повне усунення солодкого. Не менш важливою причиною не відмовляти собі в десерті є те, що насолода улюбленим смаколиком позитивно змінює Ваш розум і тіло. Скористайтеся всіма перевагами цього наукового процесу, дозволивши собі насолоджуватися чудо-десертами без провини. Ви дійсно робите щось добре для свого організму! Ми навіть підібрали для Вас ідеальний рецепт – в десерті „Секрет Вікторії“ є безліч корисних інгредієнтів, таких як домашній сир, вершки, банан, журавлина, мед… Це ж просто кладень корисних речовин! За такий десерт Ваш організм тільки подякує Вам, тому – до роботи!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Секрет Вікторії“ :

– зернистий сир (150 гр.)
– вершки (пів склянки)
– один банан
– журавлина (50 гр.)
– мед (40-50 гр.)
– печиво у формі морозива

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція                                                                         
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Для приготування ніжної, солодкої маси, нам знадобиться багато інгредієнтів. І почнемо ми з зернистого сиру – підготуйте 150 гр. Зернистий сир має м’який смак і гладку текстуру. У ньому багато поживних речовин, включаючи білок, вітаміни групи В і мінерали, такі як кальцій, селен і фосфор. Якщо Ви хочете схуднути або наростити м’язи, сир є одним з найбільш корисних продуктів, які Ви можете їсти.

десерт простий

Крок 2.

Очистіть банан від шкірки і поламайте його на шматочки – згодом ми перемішаємо його з зернистим сиром. Банани містять багато фруктози, тому вони особливо популярні серед спортсменів як швидке джерело енергії. Вони багаті калієм, а також магнієм і вітаміном В6. Вітамін В6 бере участь у білковому обміні. Калій необхідний для м’язів, нервів і серця.

десерт апетитний

Крок 3.

Мед містить менше калорій, ніж столовий цукор, а також може стимулювати апетит. Він містить протизапальні ферменти, біологічно активні речовини та антиоксиданти, які є здоровими. Антиоксиданти можуть позитивно впливати на здоров’я серця і знижувати кров’яний тиск. Меду нам знадобиться небагато – приблизно 40 гр.

десерт корисний

Крок 4.

Тепер усі три інгредієнти – зернистий сир, банан і мед – з’єднуємо разом і збиваємо в блендері до отримання ніжної, апетитної маси.

десерт яскравий

Крок 5.

Коли основа для десерту готова, перейдемо до наступного етапу. Для цього нам знадобляться вершки.

десерт смачний

Крок 6.

Додаємо в них трішки журавлини і збиваємо так, щоб вершки отримали рожевий відтінок. Журавлина містить вітамін С, який важливий для розвитку сполучної тканини та кісток, зокрема. Крім того, в журавлині містяться вітаміни групи В і провітамін А. Ягода також містить мінерали – калій, кальцій, магній і фосфор.

десерт легкий

Крок 7.

Для прикрашання нашого „Секрету Вікторії“ ми обрали печиво – але не звичайне, а в формі морозива. Це надає десерту апетитності, правда ж?

десерт поживний

Крок 8.

Ось усе і готово – залишився останній крок. Викладіть ніжну сиркову масу в десертну посудину, прикрасьте її журавлиною і додайте печиво та вершки. Перед подачею дайте десерту годинку охолодитися в холодильнику. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert