Десерт „“Смакуємо з легкістю“

Veröffentlicht von

Наш шалений темп життя просто заважає нам насолоджуватись прекрасними моментами – такими як приготування десертів. Ми завжди кудись поспішаємо і відкладаємо усе на потім – і це можна зрозуміти, адже у всіх є робота і власні, невідкладні справи. Та що ж робити, коли немає бажання марнувати дорогоцінний час на кухні, але обговорити з рідними Ваш день в спокійній, приємній обстановці і з апетитним десертом в руках хочеться? Не впадайте у відчай – вихід є завжди! І в нашому випадку це швидкі і прості десерти без випічки. Ми якраз маємо один такий смаколик на увазі – десерт з попкорном просто завоює Ваше серце, а сирково-шоколадний батончик і хрумкі, солодкі вафлі тільки посилять це відчуття! Ми обіцяємо Вам, що ці 10 хвилин (всього лише!) не пройдуть дарма і Ви ще довго будете повертатися до цього рецепту! Приступимо?

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту з попкорном :

– карамельний попкорн (100 гр.)
– солодкий сирний батончик в шоколаді (2 шт.)
– дві вафельки 

десерт інгредієнти

Кількість порцій : кількість інгредієнтів розрахована на 2 порції
Час приготування : 10 хвилин (навіть менше)

Приготування

Крок 1.

Як ми вже сказали, приготування цього десерту є надзвичайно простим. Усі інгредієнти нам потрібно лише підготувати і нарізати. Для початку візьмемо 100 гр. карамельного попкорну – тут усе просто, навіть нарізати не треба. До речі, чи знали Ви про корисні властивості цього улюбленого усіма смаколика? Споживання попкорну перешкоджає розвитку захворювань серця і злоякісних новоутворень, адже в його складі є поліфеноли – а це потужні антиоксиданти. Також цей продукт є хорошою профілактикою цукрового діабету – кукурудзяне зерно багате клітковиною, а вона сприяє пониженню цукру в крові.

десерт легкий

Крок 2.

Ви помітили , що наш десерт складається тільки з смаколиків, які ми обожнюємо ще з дитинства? Сирково-шоколадні батончики точно пам’ятають усі! Цей неймовірно смачний і солодкий перекус мав і корисні функції – до прикладу, сиркова маса позитивно впливає на роботу кишківника і налагоджує його мікрофлору, а також є чудовим джерелом молочного білка, який легко засвоюється.

десерт смачний

Крок 3.

Цю смакоту ріжемо на маленькі шматочки. Також радимо Вам обрати батончик з начинкою (наприклад, полуничною) – тоді десерт матиме ще насиченіший смак.

десерт солодкий

Крок 4.

Підготуйте дві хрумкі вафельки. Головним досягненням цього продукту, звісно ж, є функція швидко втамовувати голод. Проте споживання вафель також стимулює мозкову діяльність і допомагає організму отримати заряд енергії.

десерт простий

Крок 5.

Акуратно поріжте вафлі так, щоб вони були в формі трикутника.

десерт апетитний

Крок 6.

Коли усі продукти готові, можна приступати до роботи.

десерт святковий

Крок 7.

Оберіть красиву десертну чашу і покладіть на її дно вафлі.

десерт яскравий

Крок 8.

Зверху додаємо сирково-шоколадний батончик.

десерт корисний

Крок 9.

Прикрашаємо усе карамельним попкорном, заварюємо чайок і спішимо накривати на стіл! Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert