Десерт „Шоколадний армагедон наближається“

Veröffentlicht von

Як усім вже давно відомо, найсмачнішими виходять ті десерти, які були приготовані за 10 хвилин. Звучить парадоксально, але ж краса в простоті, чи не так? Ми в змозі переконати Вас, що не завжди торти і випічка, приготування яких займає мало не цілу половину дня, а деколи і цілий день, є найкращим варіантом для святкування чи застілля. Зазвичай часу на десерт і так залишається найменше, і господині з усіх сил намагаються пришвидшити цей процес. Якщо Ви також хочете потішити своїх гостей чи смачно поласувати солоденьким в колі родини, записуйте наш рецепт десерту „Шоколадний армагедон наближається“ з солодкою сирною масою, какао, кокосовою стружкою і цукатами. Інгредієнти надзвичайно прості і легкодоступні, а приготування такого чудо-десерту займає менше десяти хвилин – ну чи це не ідеально?

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Шоколадна бомба“ :

– солодка сирна маса з родзинками (50 гр.)
– какао-порошок (30 гр.)
– кокосова стружка 
– цукати папаї

десерт інгредієнти

Кількість порцій : перелічені інгредієнти розраховані на одну порцію десерту
Час приготування : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Підготуйте приблизно 50 гр. солодкої сирної маси з родзинками. Солодка сирна маса чудово підходить для різноманітних десертів, сирників або ж її їдять просто так. Уважно підійдіть до вибору цього продукту – високоякісна сиркова маса складається з натуральних компонентів і містить багато вітамінів і мінералів, тому не варто економити. В складі сиркової маси є амінокислоти, білок, кальцій, фосфор, фолієва кислота. Споживання цього продукту не тільки насичує організм легкозасвоюваним білком, але й укріпляє імунітет і позитивно впливає на нервову систему.

десерт простий

Крок 2.

Також нам знадобиться 20-30 гр. кокосової стружки. Одним із найголовніших плюсів кокосової стружки є те, що вона не містить глютену. Також в її складі є лауринова кислота і багато клітковини – саме завдяки їй організм здатний до очищення і виведення усього непотрібного. 

десерт смачний

Крок 3.

Надасть особливого смаку нашому десерту какао-порошок. Він, до речі, захищає шкіру від ультрафіолетових випромінювань, оскільки виробляє меланін (пігмент).

десерт легкий

Крок 4.

Прикрашати наш десерт ми будемо цукатами папаї.

десерт корисний

Крок 5.

Також Вам потрібно розтопити пів плитки шоколаду – будемо ним поливати „Шоколадну бомбу“.

десерт шоколадний

Крок 6.

Перемішайте кокосову стружку і какао-порошок з сирковою масою і сформуйте акуратну кулю.

десерт солодкий

Крок 7.

Тоді полийте її розтопленим шоколадом.

десерт апетитний

Крок 8.

Якщо у Вас залишилася кокосова стружка, додайте її в десертну посудину, а сам десерт посипте цукатами і для краси не забудьте трішки м’яти. Поживний, смачний, швидкий і красивий десерт готовий – кличте усіх до столу і заварюйте чай. Смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert