Десерт „Агент 007“

Veröffentlicht von

Красиві, смачні, оригінальні десерти завжди цінуються. Вони немов би притягують погляд до себе, ніби припрошуючи «Скуштуй мене». Тому і кондитери отримують похвалу у свою адресу і більше стають у попиті їхні солодкі шедеври. Ось сьогодні й ми пропонуємо вам супер-десерт, від якого будуть всі у захваті. Готувати його дуже легко і просто, та й часу не займає багато. Складається десерт із простих і доступних інгредієнтів. Його можна використовувати як для святкового застілля, так і для солодкого столу. Рецептом поділилася із нами одна мила дамочка похилого віку. Її розповідь нас просто приголомшила. Вона розказала, що саме цей рецепт був створений на її честь одним відомим кондитером (правда імені вона так і не сказала, тільки ініціали «П.І.»), коли вона була ще студенткою, вони із групою поїхали на екскурсію в Стокгольм, і там відвідали відомий ресторан, у якому працював кондитер «П.І.», вона йому настільки сподобалася, що він створив цей десерт, думав що вона залишиться з ним у Стокгольмі, але доля розпорядилася по-іншому, тому на згадку містер «П.І.» подарував їй рецепт десерту.

десерт оригінальний

Отже, щоб приготувати десерт, потрібно мати такі інгредієнти:

Згущене молоко варене – 2 столові ложки

Агар-агар – 1 чайна ложка

Желе апельсинове – 1 упаковка

Вафлі – 2-3 штуки

Вода питна – 250 грамів.

десерт складники

Корисні властивості складників десерту. Згущене молоко багате вітамінно-мінеральним складом, хоча воно є висококалорійним продуктом, але приносить чималу користь організму людини. Користь полягає в наступному: відновлює сили після важких розумових і фізичних навантажень завдяки легкозасвоюваним жирам і вуглеводам; кальцій і магній які є у складі підтримує роботу серцевої системи; зміцнює кісткову тканину, волосся і нігті присутність кальцію; вітамін С зміцнює імунну систему; склад цукру допомагає боротися зі стресами та депресіями, поліпшує настрій. Якщо желе виготовлене з желатину, то воно приносить користь для хрящової системи; допомагає при захворюваннях суглобів; покращує стан волосся і нігтів; завдяки великому складу амінокислот допомагає в роботі головного мозку, м’язів, нервової системи; прискорює обмін речовин; покращує травлення; впливає на діяльність печінки, виводить токсичні речовини; підвищує еластичність шкірного покриву; зменшує запальні процеси; сприяє регенерації клітин; допомагає набирати м’язову масу. Агар-агар виготовляють із морських водоростей червоного кольору. Він володіє такими лікувальними властивостями: виводить шкідливий холестерин, приводить в норму рівень цукру в крові, знижує кислотність у шлунку, бореться із закрепами, допомагає позбутися солей важких металів, шлаків і токсинів, збагачує організм вітамінами та мінеральними речовинами, допомагає позбутися зайвих кілограмів, корисний для роботи щитоподібної залози, попереджає виникненню варикозного розширення вен, бореться з целюлітом, допомагає у швидкому загоєнні ран на шкірі. Є профілактичним засобом проти виникнення ракових захворювань.

Етапи приготування чудо-десерту:

1. Для приготування десерту нам потрібно мати готове желе. Спочатку беремо сотейник чи маленьку каструльку висипаємо в неї агар-агар,

десерт корисний

наливаємо воду і залишаємо розмокати. Тепер кладемо каструльку на вогонь і доводимо суміш до кипіння, коли закипить, зменшуємо вогонь і варимо протягом 5 хвилин постійно помішуємо, додаємо апельсинове желе і знову перемішуємо. Знімаємо з вогню і чекаємо, коли трохи остигне, потім переливаємо в тарілку і залишаємо застигати. Готове желе нарізаємо невеликими кубиками.

десерт простий

2. Тепер беремо вафлі, подрібнюємо їх за допомогою рук.

десерт легкий

3. Починаємо формувати святковий десерт. Беремо креманку для десерту, на її низ розкладаємо подрібнені вафлі, поливаємо їх згущеним молоком, зверху викладаємо желейні кубики. Смачний, вишуканий, корисний, оригінальний десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт ніжний

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert