Десерт „Врятуй мою душу“

Veröffentlicht von

Коли справа доходить до дієти, десерт – це, швидше за все, перше, від чого Ви відмовитеся. Але ми змусимо Вас ще раз обдумати свої погляди – повірте, ласувати улюбленим смаколиком можна і без почуття провини! Ми підготували для Вас декілька фактів, які доведуть чому, згідно з наукою, десерт може бути корисним для Вас. По-перше, споживання десертів знижує Ваш кров’яний тиск. Кілька шматочків шоколаду щодня можуть зменшити ризик серцево-судинних захворювань. Дослідження, проведене в Гарварді 2011 року, показало, що споживання невеликого квадрата темного шоколаду щодня знижувало артеріальний тиск у всіх учасників. Вони вважають, що це тому, що шоколад, багатий какао (несолодкий або темний шоколад особливо), містить високу концентрацію флавоноїдів, антиоксиданту з величезною протизапальною та імунною системою. Другою дуже важливою причиною є те, що шоколад захищає від серцевих нападів : дослідження показали, що ті учасники, які їли приблизно один квадратик чорного шоколаду, мали на 17 відсотків менше шансів страждати від інсульту, ніж ті, хто повністю відмовився від нього. Звісно, є й інші причини – неймовірний смак десерту може зробити нас щасливими і значно покращити наш настрій – тільки уявіть собі це різноманіття солодких, суперсолодких і солено-солодких десертів…Одразу стає краще на душі! Якщо Вас вже надто мучить совість, можна поділитися з кимось – так Ви і добру справу зробите, і менше калорій отримаєте. Вигідно, чи не так? Основним Вашим завданням повинно бути тільки не переїдати. Тоді усе буде чудово! А ми підготували для Вас неймовірний десерт з апетитною назвою „Врятуй мою душу“, готові скуштувати? 

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Врятуй мою душу““ :

– дві мандаринки
– вафельні трубочки (4-5 шт.)
– сметана (40 гр.)
– солодка сиркова маса (100 гр.)
– зефір

десерт інгредієнти

Кількість порцій : 1
Час приготування : 10-15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Помийте мандаринки і очистіть їх від шкірки. Як і всі цитрусові, мандарини містять велику кількість вітаміну С. Вони також містять помірну кількість вітаміну А, при цьому 100 грам мандарина забезпечують вам приблизно 14% від рекомендованого щоденного споживання вітаміну А. Також повідомляється про користь для здоров’я від вживання мандаринових кірок. Шкірка містить суперфлавоноїд, або антиоксидант, який називається тангеретин. Дослідження показали, що суперфлавоноїди є ефективним способом зниження рівня холестерину. Деякі інші переваги мандарина для здоров’я включають і здоров’я шкіри. Здоровий рівень вітаміну С у Вашому організмі пов’язаний із здоровою шкірою. Було показано, що вітамін С відіграє важливу роль у тому, як Ваше тіло виробляє колаген.

десерт легкий

Крок 2.

Тепер підготуйте основу нашого десерту – солодку сиркову масу.

десерт поживний

Крок 3.

Також нам знадобиться трішки сметани. Збийте її блендером, щоб у нас вийшла вершкова маса. Сметана може допомогти Вашому організму засвоювати жиророзчинні вітаміни, а деякі види містять пробіотики, які покращують травлення та зміцнюють імунітет.

десерт корисний

Крок 4.

Оформляти десерт ми будемо двома продуктами, один з них – солодкі вафельні трубочки. Вони є досить корисним продуктом – завдяки вуглеводам, які легко засвоюються, вони швидко відновлюють енергію.

десерт простий

Крок 5.

Другий, такий улюблений продукт усіх солодкоїжок, це зефір. Підготуйте 50 гр. Одна порція зефіру важить близько 28 грамів — це чотири великих шматочки. У зефірі близько 90 калорій, але є різні види зефіру, і калорії в цих продуктах можуть відрізнятися. Оскільки зефір виготовляється з різних видів цукру (зазвичай сахарози та кукурудзяного сиропу), більшість калорій у зефірі надходить із вуглеводів, яких в одному шматочку трохи менше 6 грамів. Зефір має один хороший плюс – за оцінками, глікемічний індекс зефіру становить близько 62, що робить його продуктом з високим вмістом глікемії. Але передбачувана глікемічна навантаження зефіру становить лише 15, що є досить низьким показником. Глікемічна навантаження враховує розмір порції. Оскільки розмір порції зефіру досить малий, глікемічна навантаження нижче, ніж Ви могли очікувати. Також в одній порції маршмеллоу дуже мало жиру (менше 1 грама).

десерт смачний

Крок 6.

Помістіть солодку сиркову масу і збиту сметану в десертну чашу. Тепер прикрашаємо десерт мандаринами, зефіром і вафельними трубочками. За бажанням додайте листочок м’яти і подавайте на стіл охолодженим. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert