Десерт „Він і Вона“

Veröffentlicht von

Якщо плануєте влаштувати романтичну вечерю, а на десерт ви не знаєте що приготувати? Тоді ми для вас підготували просто ідеальний варіант десерту під назвою „Він і Вона“. Десерт з ароматом кави, чудово виглядає, дуже смачний завдяки чорному шоколаду в поєднанні зі збитими вершками та печивом у вигляді кавових зерен. Все це гарно прикрашено натуральними кавовими зернами й засушеними бутонами троянди. Спробуйте приготувати його і здивувати свою другу половинку вишуканим десертом із ресторанною подачею.

десерт оригінальний

Для десерту потрібно мати такі інгредієнти:

Чорний шоколад – 1 плитка

Печиво у вигляді кавового зерна – 150 грамів

Збиті вершки – 200 грамів

Натуральні кавові зерна смажені – 100 грамів

десерт інгредієнти

Корисні властивості складників. Чорний шоколад не тільки смачні солодощі, а ще й корисний продукт, який приносить користь організму людини, якщо ним не зловживати. Вчені доказують, що коли вживати в їжу 2-3 шматочки шоколаду, то можна покращити настрій, попередити виникнення інфаркту, запобігти виникненню серцевих хвороб, а ще позбутись зайвих кілограмів, тому що існують шоколадні дієти. Шоколад допомагає в зміцненні судин, запобігає виникненню виразки, допомагає при кашлі, зупиняє діарею, не дозволяє утворюватись карієсу на зубах, зміцнює імунітет, впливає на роботу мозку, покращує пам’ять. При помірному вживанні кави можна принести велику користь організму. Кавовий напій має такі властивості: підбадьорює й тонізує, стимулює роботу головного мозку, є дієвою профілактикою при депресії, впливає на потенцію, має сечогінну дію, контролює рівень цукру в крові й понижує його, виводить шкідливі шлаки, понижує апетит, що корисно тим, хто худне.

Етапи приготування десерту:

1. Для початку візьміть плитку шоколаду і поломіть його на шматки. Пере використанням перевірте термін придатності, чи не пошкоджена обкладинка, якщо так, цей продукт не слід використовувати.

десерт ніжний

2. Тепер візьміть склянки або бокали для десерту. В один бокал на дно викладіть збиті вершки,

десерт смачнийдодайте кілька штук печива у вигляді кавового зерна,

десерт легкий

посипте натуральними смаженими зернами кави,

десерт простийприкрастьте засушеними бутонами троянди. А далі розтопіть кілька шматочків шоколаду і занурте в нього бокал коли він остигне. Тепер на дно викладіть збиті вершки, печиво у вигляді кавового зерна, натуральне зерно кави кілька штук і невеликі шматочки чорного шоколаду. Бокали викладіть на тарілку прикрастьте тарілку зернам кави та засушеними бутонами троянди. Десерт смачний, ароматний, вишуканий, оригінальний готовий. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert