Десерт „Мій солоденький“

Veröffentlicht von

Добрий день! Раді нашій зустрічі. Ви напевно засумували за смаколиками. Щось собі шукаєте солоденьке? Тоді вам до нас. Ми вам пропонуємо дуже апетитний, поживний і смачний десерт. Ви не повірите, але десерт класний, хрусткий, смачний та оригінальний, а назва його «Мій солоденький». Так-так, це для ваших найрідніших діточок. Часто думаєте, що ж це таке їм приготувати, щоб і недорого, і солодке, і ситне, і щоб приваблювало, не кажучи вже про аромат та апетит. А ще як діти прийдуть з друзями й щоб їх пригостити смачненьким. А хто не любить горішки? Наскільки нам відомо, то горішки полюбляють усі й дорослі й діти. Ну, звичайно, що у нас такий є рецепт. Рецептом із нами поділилася багатодітна матуся, яка виховує 19 дітей, і вона точно знає всі їхні забаганки, а цей десерт є улюбленим для них усіх.

десерт вишуканий

Сьогодні нам знадобляться такі інгредієнти:

Фундук – 100 грамів

Згущене молоко – 1 столова ложка

Цукрова пудра – 1 чайна ложка

Бісквіт – 80 грамів

десерт складники

Корисні властивості складників. Ми вже говорили, що горішки полюбляють усі. А ви знаєте цінність горішків? А що це за горішки? Чим вони корисні та чим шкідливі? Так, горішки містять великий набір корисних речовин та вітамінів. А ви знаєте, що фундук – це лісовий горіх, який росте на ліщині. Його цінність у тому, що він багатий на білок, мінеральні речовини: фосфор, залізо, кальцій, які так необхідні для нашого організму, а особливо для дітей – покращує їхній ріст. Є джерелом енергії для людини та дієтичним продуктом. Як дієтичний продукт його використовують при захворюванні серцево-судинної системи, при варикозі вен. Ядра горішків можна їсти людям з цукровим діабетом, тому, що мають мало вуглеводів. Дієтологи радять вживати фундук навіть при строгій дієті. Використовуючи в раціональному харчуванні ядра горіхів можна зміцнити імунітет, що необхідно для нашої життєдіяльності. А шкода горіхів в тому, що їх не можна давати дітям з важкими хворобами діабету чи печінки, а також тим в кого є алергія. Ще переглянемо корисні властивості згущеного молока. Цей продукт смачний і відірвати дітей від нього важко. Особливо коли намазати булочку згущеним молоком. Також вживати багато згущеного молока не варто, можна собі тільки нашкодити. Корисно їсти молоко для зміцнення зубів, ясен, зору. Відновлює організм після розумового та фізичного навантаження. Протипоказане воно для діабетиків. А от вагітним жінкам можна з’їдати на добу одну-дві чайних ложки не більше, це покращить імунітет, забезпечить організм різними мінеральними речовинами. Також не радимо його вживати коли мама годує немовлятко, згущене молоко здатне здувати животик дитини, що є шкідливим для малюка.

Етапи приготування десерту:

1. Перед тим, як готувати десерт нам потрібно обсмажити фундук. Беремо сковорідку, висипаємо на неї горішки й смажимо протягом 4 хвилин на легенькому вогні, але постійно помішуємо, щоб вони не підгоріли, бо будуть не смачними та з гіркуватим присмаком.

десерт ніжний

2. Тепер беремо бісквіт, нарізаємо його невеликими кусочками. Порада: купуючи продукт зверніть увагу на дату виготовлення і термін придатності, також перевіряємо чи не пошкоджена упаковка.

десерт приготування

3. Формуємо десерт. Беремо склянку чи креманку для десерту і починаємо її наповнювати. Спочатку на низ кладемо нарізані кусочки бісквіту, далі додаємо підсмажений фундук, зверху поливаємо згущеним молоком (порада: коли купуєте продукт уважно читайте її склад, у складі крім молока і цукру нічого іншого не повинно бути, якщо банка зімнута, пошкоджена чи здута – продукт зіпсований, перегляньте термін придатності), потім беремо цукрову пудру і притрушуємо наш десерт,

десерт простий

прикрашаємо листочком м’яти та все оригінальний, смачний, апетитний, корисний десерт готовий. Смачного!

десерт смачний

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert