Десерт „Полон для щасливих“

Veröffentlicht von

Бажання створити ідеальний десерт і справді вразити інших людей властиве всім, хто хоч раз у своєму житті готував десерти чи займався випічкою. Хоча майстри-кухарі можуть готувати складні рецепти, не всі володіють таким безпосереднім рівнем навичок. Приготування простих десертів — це хороший спосіб завершити трапезу, не витрачаючи багато часу та енергії на кухні. Деякі з найпростіших десертів, такі як печиво та морозиво, приготовані заздалегідь, і їх можна просто подати гостям прямо з упаковки. Також можна знайти прості рецепти домашніх десертів, таких як торти, пироги, печиво та заварні креми, прості десерти без випічки. Бажано переглянути кілька рецептів, перш ніж вибрати той, який не займе багато часу і вимагає лише кількох кроків. Саме таким і є наш чудовий десерт з гарбузом! Уважно дотримуйтесь усіх інструкцій, навіть коли готуєте простий десерт. Також існує багато лайфхаків для кулінарів-початківців, і один з них — це використовувати готові компоненти або суміші, коли це можливо. Спекти пиріг з нуля нескладно, але для цього потрібно відміряти кілька різних інгредієнтів. Коробкові суміші містять усі сухі інгредієнти, з’єднані в правильних пропорціях, тому все, що повинен зробити кухар, — це додати в суміш олію, яйця та будь-яку іншу необхідну рідину. Ще одна річ, про яку слід пам’ятати, готуючи прості десерти, – це кількість часу, який потрібно на приготування десерту. Простий десерт не повинен займати більше 20-30 хвилин активного часу на кухні, хоча є деякі дуже прості десерти, які займають лише кілька хвилин. Однак кухарі повинні звернути увагу на загальний час, який потрібно для приготування чого-небудь, порівняно з часом, який потрібен кухарю, щоб приготувати страву, оскільки десерт з п’яти хвилинним часом приготування, який випікається протягом години, все ще легко приготувати. Кухарі, які хочуть приготувати прості десерти, також повинні вибирати рецепти, які не містять багато кроків. Рецепт шоколадного торта може займати кілька кроків або десятки в залежності від складності торта. Один із способів оцінити, наскільки простим є приготування десерту, — це подивитися, скільки кроків потрібно для його приготування. Готуючи прості десерти, кухар також повинен враховувати, наскільки легко буде подавати десерт. Крем-брюле може мати відносно мало інгредієнтів, і для приготування може знадобитися всього кілька кроків, але його потрібно спалити за допомогою факела безпосередньо перед подачею. Флан і панна-кота — подібні десерти з більш простими вимогами до подачі. Готуючи прості десерти, доцільно розглянути кілька різних варіацій одного типу десерту, щоб знайти той, який легше готувати та подавати.

десерт рецепт

Інгредієнти для приготування однієї порції десерту „Полон для щасливих“ :

– приблизно 200-250 гр. соковитого гарбуза
– молоко (200 гр.)
– шоколадні медальйони (150 гр.)
– волоські горіхи
– цукор

десерт інгредієнти

Час приготування складає усього 10 хвилин.

Покроковий рецепт

Крок 1.

Очищений гарбуз перемолоти в блендері або подрібнити вилкою, якщо Вам підходить такий метод. Ви, можливо, не знайдете гарбуз в рецепті смачного фруктового салату, але технічно це фрукт. Гарбуз є різновидом зимових кабачків і тісно пов’язаний з огірками та динями. Історія Попелюшки не була б такою без того гарбуза, який перетворився на карету, тож цілком доречно, що в казці вперше слово «гарбуз» було вжито у відомій нам формі. Гарбузи були вперше названі французьким дослідником Жаком Картьє в 1584 році. Він назвав їх «gros melons», що в перекладі з англійської означає «pompions». Помпіони з часом перетворилися на гарбуза, і перше відоме використання цього слова в літературі було в історії про Попелюшку.

десерт оригінальний

Крок 2.

Шоколадні медальйони і 200 гр. молока змішуємо разом і підігріваємо.

десерт шоколадний

Крок 3.

Гріємо до того часу, доки не отримаємо густу шоколадну масу.

десерт святковий

Крок 4.

Підготуйте цілі (не подрібнені) волоські горішки.

десерт корисний

Крок 5.

Також нам знадобиться цукор – його додайте до гарбузового пюре і гарно перемішайте.

десерт поживний

Крок 6.

Тепер обидві маси – шоколадну і гарбузову – викладаємо в посудину для десерту і прикрашаємо горіхами. Максимально здоровий і апетитний десерт готовий – смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert