Десерт „Солодка помста“

Veröffentlicht von

Пориньмо у світ романтики та вишуканості. Напередодні свята дня Закоханих чи міжнародного дня Жінки, чоловіки намагаються здивувати, причарувати свою другу половинку. Думають, як організувати незабутню романтичну вечерю, чим її прикрасити та як оформити. Хочуть приготувати якусь страву чи навіть десерт. На такий випадок у нас в арсеналі завжди знайдеться чудовий рецепт, який підійде саме вам. Десерт, який ми пропонуємо складається із сиркового десерту, топленого шоколаду, мандарини, та тістечка «Макарон». Це справді смачний і вишуканий десерт, який точно сподобається вашій обраниці, приготуйте його своїй обраниці, а замість вона оцінить ваші старання по достоїнству.

десерт смачний

Для приготування десерту потрібні такі інгредієнти:

Тістечка «Макарон» – 1 штука

Мандарин – 1 штука

Сирковий десерт – 100 грамів

Шоколад молочний пористий – 50 грамів

десерт складники

Корисні властивості складників. Мандарин – це цитрус, який люблять практично всі, крім випадків у кого є на фрукт алергія. Аромат цитрусів нагадує дитинство та новорічні свята. Вони багаті на вітаміни та корисні речовини, серед них багато вітаміну С, води, розчинної клітковини, а також кальцій, залізо, магній і багато інших, які позитивно впливають на організм людини. Вживання продукту допомагає: зміцнити імунітет; покращити роботу дихальної системи; позбутися кашлю; зміцнити серцево-судинну систему; нормалізувати кровообіг; очистити кров; нормалізувати травлення; вивести шлаки й токсичні речовини з організму; боротися з діареєю; відновити баланс мікрофлори кишківника; боротися з глистами та паразитами; усунути розлади шлунку; підвищити апетит; покращити діяльність печінки; підвищити потенцію; лікувати молочницю; зняти нервову напругу і стрес; зупинити напади епілепсії та судоми; покращити настрій; лікувати шкірні захворювання; привести в тонус організм; покращити стан волосся та шкіри; запобігти передчасному сивінню волосся. Мандарини мають такі властивості: діють як профілактичний засіб проти застуди, артриту і ревматизму, діють як антицелюлітний засіб. Сирковий десерт – це чудова заміна звичайного класичного сиру, якого не всі люблять їсти. Десерти солодкі, смачні та поживні, вони виготовлені на основі сиру. Їх є дуже багато видів: сирки збиті з варенням, з кульками шоколадними в глазурі, з пластівцями, а буває несолодкий сир з вершками й джемом. Тістечко «Макарон» походить з Франції, це кондитерський виріб виготовлений з білків, цукрового сиропу і пудри, мигдалю меленого і барвників харчових. Складається з двох половинок печива і перекладене кремом або варенням. Воно легке та ніжне на смак з м’якою начинкою і хрусткою скоринкою. Шоколад молочний виготовляють з тертого какао, какао-масла, молока сухого або вершків, пудри цукрової й згущувача натурального, на відміну від гіркого шоколаду він має більший попит.

Етапи приготування десерту:

1. Беремо мандарин, миємо його під протічною водою, чистимо від шкірки, і розділюємо на частинки. Порада: щоб вибрати солодкий фрукт зверніть увагу на шкірку, вона має бути яскраво-оранжевого кольору, тому що жовтий колір плодів це більш кислий сорт, шкірка має бути пористою, без темних плям.

десерт оригінальний

2. Тепер беремо шоколад, ламаємо на менші шматочки викладаємо в миску, тим часом в каструлі кип’ятимо воду, ставимо миску на каструлю і розтоплюємо десерт на паровій бані. Порада: щоб вибрати якісний продукт, читайте його склад, на першому місці має бути терте какао, далі какао-масло, вершки або сухе молоко, а потім всі інші складники, і обов’язково перевірте термін придатності.

десерт солодкий

3. Починаємо формувати десерт. Беремо склянку для десерту і на її дно викладаємо сирковий десерт. Порада: при виборі продукту читайте уважно складники, дивіться на термін придатності, упаковка має бути цілою не пошкодженою.

десерт апетитний

Тепер зверху сиркового десерту розкладаємо частинки мандарина,

десерт вишуканий

потім поливаємо розтопленим шоколадом, і на кінець кладемо тістечко «Макарон». Смачний, вишуканий, оригінальний, ніжний десерт готовий. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert